عسل به نیک یکی از غنی ترین مواد طبیعی در اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها است که منبع آنتی اکسیدان های طبیعی بدون چربی و کلسترول هستند.
گاهی اوقات زنبورها به جای خوردن شهد، ترشحات شیرینی را که روی پوست برخی از درختان ایجاد می شود می خورند، عسل عسل با موارد زیر مشخص می شود:
رنگ قهوه ای بسیار تیره.
رایحه ای غنی شبیه به خورش یا مربای انجیر.
کمتر از عسل شهد شیرین است.
فواید عسل و مصارف دارویی
عسل خالص با بازسازی سلول های پوست، روند بهبود زخم ها و سوختگی ها را تسریع می کند و درد را به سرعت تسکین می دهد.
مدت زمان اسهال کاهش می دهد و از اسیدیته معده جلوگیری می کند.
مبارزه با عفونت ها و کاهش علائم سرماخوردگی و سرفه.
جایگزینی قند مصنوعی در رژیم غذایی
عسل به کاهش فشار خون وریدی کمک می کند.
عسل در سرطان مثانه فعالیت ضد توموری نشان داد.
عسل طبیعی می تواند نقش مهمی در درمان درد قفسه سینه، خستگی و سرگیجه داشته باشد.
این احتمالاً به دلیل محتوای انرژی غذایی بالای عسل است که کالری را بلافاصله پس از مصرف فراهم می کند.
فواید عسل در درد کشیدن دندان و عفونت یا پوسیدگی ناشی از خشکی دهان ناشی از تشعشع نیز دیده شده است.
نشان داده شده است که عسل عامل بسیار موثری برای موفقیت در عمل پیوند پوست است.
فارنژیت به دلیل اثرات ضد باکتریایی و ضد التهابی آن در یک مطالعه، مصرف روزانه عسل اثرات مفیدی بر پارامترهای خون، سطوح خونی مواد معدنی و آنزیم ها و سیستم غدد درون ریز نشان داد.
عسل گاهی اوقات به عنوان یک محلول آرایشی برای پوست های ترک خورده و خشک توصیف می شود.
عسل ممکن است برای درمان طیف گسترده ای از بیماری ها، بیماری ها و جراحات استفاده شود و می توان از آن برای غلبه بر مشکلات کبدی، قلبی عروقی و گوارشی استفاده کرد.