در واقع نخود خرد شده و نخود سبز یکی هستند.
نخود خرد شده می تواند یک نخود سبز یا یک نخود زرد باشد.
نخود سبز با نخود سبز یکسان است.
تفاوت در نحوه پردازش آنها نهفته است هر دو بذر Pisum Sativum هستند.
برای تهیه نخود خرد شده، نخود سبز را پوست گرفته و خشک می کنند.
پوست برداشته می شود و شکاف طبیعی در لپه ایجاد می شود و آب نخود برای سرفه تقسیم را می توان بیشتر به صورت دستی یا مکانیکی اغراق کرد.
می توان از نخود سبز یا نخود زرد نخود فرنگی درست کرد.
در هر صورت نخودها یکی هستند و همانطور که اشاره شد تفاوت در فرآوری آن است.
من از هیچ مطالعه ای اطلاع ندارم که به رابطه آنتی ژنی بین نخود خرد شده و نخود سبز کمتر فرآوری شده یا “نخود شیرین” که شما به آن اشاره کردید، پرداخته باشد. با این حال، معمولاً هر چه نخود رسیده تر باشد، حساسیت زاتر می شود.
این به این دلیل است که پروتئینهای ذخیرهسازی آلبومین با لباس کردی زنانه سنندج رسیدن افزایش مییابد.
بنابراین ظرفیت اتصال IgE کل در طول فرآیند بلوغ افزایش می یابد.
این افزایش حساسیتزایی تنها چیزی است که میتوانم به آن فکر کنم که میتواند تفاوت بین واکنش بیمار شما به سوپ خرد شده نخود را در مقابل مصرف «نخود شیرین» یا «نخود سبز» به عنوان سبزی توضیح دهد.
واکنش آلرژیک به سوپ لوبیا گزارش شده است (1)، اما من نتوانستم گزارشی مبنی بر اینکه سوپ لک شده و نخود سبز که به عنوان سبزی خورده نشده باشد، چنین واکنشی را پیدا کنم.
به طور خلاصه، نخود خرد شده و نخود سبز یکسان هستند و تنها در نحوه پردازش آنها متفاوت است.
با این حال، این فرآیند خود احتمالاً میتواند این واقعیت را عکس اتو جیوه دار توضیح دهد که بیمار شما به خرد کردن سوپ نخود واکنش نشان میدهد، اما نه به خودی خود بلعیدن نخود را. اما این فقط یک نظریه است و من نتوانستم چیزی در ادبیات پیدا کنم که این نتیجه را اثبات کند.
از نقطه نظر عملی، مگر اینکه بخواهید واکنش محل قرار گرفتن جیوه در چرخ خیاطی قدیمی را با یک چالش شفاهی تأیید کنید، تنها استراتژی معقول این است که فرض کنید نظریه ذکر شده در بالا معتبر است و از مصرف محصولات نخود خرد شده خودداری کنید.
مجدداً از سؤال شما متشکریم و امیدواریم این پاسخ برای شما مفید باشد.
- منابع:
- تبلیغات: