خرمای مدجول را اغلب خشک می‌کنند تا نرم‌تر و شیرین‌تر شوند. این خرما کالری بالایی دارد اما سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است که هضم و سلامت قلب را بهبود می بخشد.

خرمای دانه ای یکی از بهترین انواع خرما است که نسبت به انواع دیگر بزرگتر، شیرین تر، تیره تر و با کیفیت تر است. آنها بومی مراکش هستند و امروزه در ایالات متحده آمریکا، خاورمیانه، آسیای جنوبی و آفریقا کشت می شوند.

خرما

فواید دارویی و درمانی خرمای مدجول برای سلامتی
1. قند خون و دیابت
یک مطالعه کوچک نشان داد که خرمای مدجول دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی است و قند خون را در افراد دیابتی پس از مصرف افزایش نمی دهد.

اما توصیه می شود افراد دیابتی از مصرف زیاد خرمای مدجول پرهیز کنند و پس از مصرف قند خون خود را کنترل کنند.

2. سلامت قلب
مقادیر بالای آنتی اکسیدان موجود در خرمای مدجول به کاهش رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند و برای سلامت قلب مفید است.

کلسترول خون: مقدار بالای فیبر موجود در خرمای مدجول می تواند به کاهش کلسترول بد خون یا LDL، تمیز نگه داشتن شریان ها و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.

تری گلیسیرید خون: مقادیر بالای آنتی اکسیدان موجود در خرمای مدجول به کاهش تری گلیسیرید خون و کاهش احتمال بیماری قلبی و حمله قلبی کمک می کند.

3. سلامت دستگاه گوارش
مقدار بالای فیبر موجود در خرمای مدجول به بهبود هضم غذا کمک می کند و با افزایش حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *